Om oss

Är du ägare eller driver ett litet till mellanstort företag? Våra tjänster är skräddarsydda just för dig.

Vi specialiserar oss på fakturaköp, företagslån och leasing. Vår ambition är att bygga nära relationer med våra kunder, där vi tillsammans skapar långsiktiga samarbeten. Välkommen till en partner som verkligen förstår dina behov.

Vår vision

Välkommen till CashOnline – där modern teknik möter företagsfinansiering!

Är du trött på att ständigt stöta på ’nej’ från traditionella banker? Hos oss får små och medelstora företag finansieringslösningar som faktiskt fungerar. Vi är här specifikt för dig som leder eller äger ett litet till mellanstort företag, och vi vet exakt vilka utmaningar du står inför.

Med våra tjänster inom fakturaköp, företagslån och leasing vill vi vara mer än bara en leverantör – vi vill vara din partner. Vi jobbar nära våra kunder och vår vision är att bygga långvariga, förtroendefulla relationer. Är du verksam inom Mälardalen eller Stockholm? Perfekt, för det är precis där vårt huvudfokus ligger.

Så, varför lita på oss? CashOnline Sweden AB är inte bara vilket företag som helst. Vi är ett registrerat finansinstitut övervakat av Finansinspektionen. Låt oss tillsammans forma framtiden för ditt företag!

0 +
Kronor utlånade till kunder
0 +
Företag som använder CashOnline factoring
0 +
Förfallodagar sparade